Onze diensten

plaatsing Droogzuigingen

Met onze droogzuigingstechnieken stellen we u in staat om uw bouwplannen uit te voeren, zij het voor het bouwen van een nieuwbouwwoning, een kelder of zwembad. Wij zorgen ervoor dat het grondwater tijdelijk verlaagd wordt, zodat de werken in het droge kunnen uitgevoerd worden.

We werken met pompen op 220 V, 380 V of dieselpompen.

Droogzuiging wordt ook wel bronbemaling of grondwaterverlaging genoemd. 

Voor meer informatie omtrent de nodige te ondernemen stappen om een dergelijke bronbemaling op te starten, kan u een kijkje nemen op onderstaande pagina.

Ondiepe putboringen

Wij boren putten tot op een maximale diepte van 10-11m. De boring gebeurt volledig handmatig doormiddel van waterdruk. Het boorwater om de put te boren wordt door ons voorzien.

De vrachtwagen met de pomp blijft  aan de straatkant staan zodat er niet met zware machines door de tuin gemanoeuvreerd moet worden.

Let op, een putboring is mogelijk afhankelijk van de aard van de grond. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Info grondwatervergunningen

Verhuur droogzuigpompen en bijhorend materiaal

We bieden u de mogelijkheid om onze droogzuigpompen te huren inclusief bijhorend materiaal zoals filters, brandweerslangen, … We hebben een ruim gamma aan soorten pompen om uit te kiezen afhankelijk van uw noden.

Verhuur Overbrugging

Indien de lozing van het water aan de andere kant van de weg dient te gebeuren, kan er gewerkt worden met een overbrugging die dit mogelijk maakt op een veilige manier zonder het verkeer te verstoren.

Verhuur alarm installaties

Er kan gekozen worden om een alarm installatie toe te voegen om de pompen te beveiligen. Van zodra een pomp, om welke reden dan ook, zou uitvallen wordt er automatisch een melding aan ons gestuurd zodat het probleem zo snel mogelijk verholpen kan worden.